e-mail: milen.pepelov@abv.bg; 0888674811

Подробна информация за Агроиндъстрис

Агроиндъстрис е фирма, специализирана в областта на строителните и вътрешно-довършителните работи и по-точно - в комплексните решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на ВиК и електроинсталации, преградни стени, предстенни обшивки, поставяне на вътрешна изолация (топлоизолации и хидроизолации), шпакловка, замазка, гипсова мазилка, боядисване, монтаж на окачени тавани, поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и други подови и стенни облицовки и настилки, а и др. строителни и ремонтни дейности, свързани със Строителството.

Агроиндъстрис е създадена само и единствено с цел - максималното облекчаване на Клиента по строително-ремонтния процес. За изграждането или ремонта на всеки обект, Анимил използва качествени строителни материали от водещи фирми - както производители, така и вносители, но се съобразяваме и с поръчката и желанията на Клиента. Работим и с негови собствени материали и препоръки.

Агроиндъстрис изпълнява инвеститорски надзор върху закупуването, съхранението и използването на строителните материали, както и за качественото изпълнение на вътрешно-довършителните и ремонтни дейности в обектите. Изпълнява и комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност - от закупуване или договаряне на терен, проучване и работно проектиране, до завършен вид.

Агроиндъстрис има и магазин за строителни материали и стоки за бита - Магазин Образцов Дом, намиращ се на ул. Равнища №2 в кв. Смирненски в Пловдив.

Защо да изберете нас?

Отлична организация

Ние сме строителна фирма с дългогодишен опит, опитни служители, конкуретни цени.

Комплексни услуги

Комплексни решения на проблемите, свързани със строителство и ремонт